Світлі вулиці у кожному населеному пункті Харківщини - це наша мета - Світлична

Середа, 28 березня 2018, 10:22
За словами голови ХОДА, за часи незалежності України не приділялося належної уваги освітленню вулиць.
Світлі вулиці у кожному населеному пункті Харківщини - це наша мета - Світлична

Про це Юлія Світлична написала на своїй сторінці в мережі "Фейсбук". За її словами, одна з основних проблем, яка зринає під час спілкування з людьми на районах, це недостатня освітленість вулиць.   

"Згодна з людьми, - підкреслила голова ХОДА, - жодного разу за часи незалежності цьому питанню не приділялося належної уваги. Чомусь вважається нормою, що у райцентрах повинно бути темно". 

За її словами, у зв'язку з цим в області стартує проект «Енергія світла», задача якого - забезпечити вуличне освітлення на вулицях населених пунктів регіону. В поточному році більше 300 вулиць будуть якісно освітлені. Це має забезпечити безпеку і комфорт. Очікується, що через декілька років освітлення буде в кожному районному центрі чи селищі регіону. "Світлі вулиці у кожному населеному пункті - це наша мета", - підкреслила Світлична. 

Нагадаємо, що нещодавно було об'явлено, що пенсії військових мають зрости на 62%. Загалом, в середньому підвищення пенсійних виплат становитиме 1500 гривень. В подальші два роки пенсія для військовослужбовців також буде зростати.  

comments powered by HyperComments