На Харківщині позатоплювало школи та будинки

Понеділок, 2 квітня 2018, 14:32
Вчора, 1 квітня, рятувальникам дев'ять разів доводилося ліквідовувати наслідки підтоплень.
На Харківщині позатоплювало школи та будинки

На Харківщині продовжують боротися з наслідками негоди, передає ГУ ДСНС в Харківській області. Вчора рятувальники робили три виїзди до приватного сектору Харкова для того, щоб допомогти місцевим мешканцям, які потерпали від підтоплення. Вони змогли відкачати воду на таких вулицях, як Червона Алея, Новоолександрівська та Камишанська. Відкачка води відбулася також у 92-ій школі. 

Щодо самої області, то співробітники ДСНС відкачали воду з подвір’їв у Нововодолазькому і Харківському районах. Звільнили від води і підвал школи у селі Баранове. У Коломаці було зупинене руйнування дамби на місцевому ставку, адже був ризик того, що вода затопить навколишні будинки.  

На даний момент ДСНС продовжує моніторити оперативну обстановку в регіоні. На даний момент ситуація в Харківській області є стабільною та контрольованою. А щодо прогнозів синоптиків, то сьогодні очікується хмарна погода з проясненнями, а також опади у вигляді дощу. Стовпчик термометру вдень підніметься до позначки 11 С°.  

Нагадаємо, що цього року харків'янам довелося пережити аномальний березень. За один місяць тут випала тримісячна норма опадів, а середня температура повітря була дещо нижчою ніж зазвичай.  

comments powered by HyperComments