До Харківського аеропорту зайшли 3 нові авіакомпанії, відкрито 8 нових напрямків - Світлична

Понеділок, 2 квітня 2018, 13:05
Про це голова ХОДА розповіла під час своєї зустрічі з делегацією Американської Ради з питань зовнішньої політики.
До Харківського аеропорту зайшли 3 нові авіакомпанії, відкрито 8 нових напрямків - Світлична

Сьогодні, 2 квітня, відбулася зустріч голови ХОДА Юлії Світличної з американською делегацією, яку очолив голова Ради Герман Пірчнер. Під час заходу Пірчнер заявив, що старання губернатоки відомі Вашингтону, а американський посол у Києві дав високу оцінку її успіхам.  

Зокрема, під час зустрічі відбулася презентація соціально-економічного потенціалу Харківщини. Також були відзначені позитивні зрушення, які сталися останнім часом. Зокрема, Світлична зазначила, що розвитку зазнав і логістичний напрямок. За словами голови ХОДА, цього року Харківський міжнародний аеропорт отримав три нові авіакомпанії, було відкрито вісім нових напрямків авіасполучення з європейськими країнами.  

Протягом останніх трьох років суттєво зросли обсяги будівництва, пожвавився процес об'єднання нових громад та вирішення проблем внутрішній переселенців. Також Юлія Світлична зробила акцент на питанні безпеки області. Вона відзначила, що всі служби та відомства добре координують свої дії у даній сфері.  

У ХОДА нагадали, між США та Харківською областю вже була реалізована низка проектів. Наприклад, завдяки USAID тут побудували Регіональний центр надання адміністративних послуг. Крім того, був укладений меморандум про взаєморозуміння, який передбачає співпрацю в усіх сферах, у тому числі у боротьбі з корупцією.  

comments powered by HyperComments