У Харкові триває чергове засідання суду у справі резонансної ДТП на Сумській

Середа, 4 квітня 2018, 16:07
Сьогодні суд допитає кількох свідків. За попередньою інформацією, сьогодні можуть продовжити запобіжний захід для учасників ДТП.
У Харкові триває чергове засідання суду у справі резонансної ДТП на Сумській

"Підійшли до Volkswagen, запитали, хто водій. Дронов сказав, що це він. Він передав права моєму напарнику. Точно сказати не можу, але мені здається, що він вийшов з водійського місця", - повідомив свідок-поліцейський, який перебував на місці події. 

За його інформацією, коли він прибув, на місці ДТП перебував екіпаж МНС і кілька екіпажів патрульних.

Нагадаємо, на засіданні у понеділок, 2 квітня, стало відомомо, що одна з обвинувачених, водій Lexus Олена Зайцева, в момент аварії не мала при собі посвідчення водія. Про це в суді повідомив свідок, співробітник патрульної поліції, який першим опинився на місці ДТП.

За словами прокурора прокуратури Харківської області Валерія Бухана, факт, що Зайцева їхала без прав, дає право обвинувачам поміняти обвинувальний акт.

Нагадаємо, 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

Київський районний суд Харкова 20 жовтня обрав для 20-річної водиетль Lexus Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (60 діб без права внесення застави). 8 листопада той же суд прийняв рішення взяти під варту другого учасника аварії - Геннадія Дронова - на 42 діб (без можливості внесення застави). 

comments powered by HyperComments