Харківщина робить кроки до побудови інфраструктури професійних коледжів західного зразка - Світлична

Четвер, 5 квітня 2018, 18:02
Створюються якісно нові умови для підготовки фахівців, встановлюється сучасне обладнання, інтерактивні тренажери, укладаються договори про дуальну освіту з провідними національними виробниками та іноземним бізнесом.
Харківщина робить кроки до побудови інфраструктури професійних коледжів західного зразка - Світлична

Про це губернатор Харківської області Юлія Світлична повідомила під час розширеної урядової наради з питань децентралізації та регіонального розвитку, передає прес-служба ХОДА. 

Голова ХОДА зазначила, що зараз тривають якісні зміни у галузі професійно-технічної освіти. 

За її словами, цього року на Харківщині відкриється три навчально-практичних центри.  Юлія Світлична повідомила, що на сьогодні у регіоні були відкриті два таких НПЦ. Також, за її інформацією, на Харківщині працює вісім регіональних центрів професійно-технічної освіти.

«Ми створюємо якісно нові умови для підготовки фахівців, встановлюємо сучасне обладнання, інтерактивні тренажери, укладаємо договори про дуальну освіту з провідними національними виробниками та іноземним бізнесом. І для Харківської області це перші кроки до побудови інфраструктури професійних коледжів західного зразка», - відзначила Юлія Світлична.

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична повідомила, що за три роки Харківська область збільшила фінансування освіти з місцевих бюджетів більш ніж утричі.

comments powered by HyperComments