Рятувальні служби Харківщини готові до Великодніх свят

Субота, 7 квітня 2018, 11:28
Близько 780 рятувальників ДСНС з 169 одиницями техніки будуть цілодобово чергувати на Великодні свята.
Рятувальні служби Харківщини готові до Великодніх свят

7 до 10 квітня рятувальники будуть нести службу в посиленому режимі, передає  ГУ ДСНС України у Харківській області. У саму Великодню ніч 296 рятувальників будуть чергувати у храмах та церквах по всій Харківщині. На бойове чергування вийдуть 488 осіб особового складу. Також буде задіяно та 169 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС. 

Напередодні Головне управління ДСНС провело нараду зі співробітниками , які братимуть участь в чергуванні під час свят. Такий режим чергування там пояснюють тим, що саме відзначення Великодніх свят супроводжується застосування відкритого вогню у вигляді запалених свічок та лампадок. Тому необережне поводження з вогнем та ігнорування правил протипожежної безпеки може призвести до загорянь.  

Крім того, напередодні свят співробітники ДСНС перевірили стан пожежної безпеки в храмах. Також вони говорили з вірянами та священниками про правила безпеки. На самі представники рятувальних служб будуть чергувати поблизу храмів та церков.  

Зокрема, співробітники ДСНС закликали мешканців області бути дуже обережними під час використання відкритого вогню, а також дотримуватися прав пожежної безпеки під час освячення пасок та крашанок, і бути обережними в місцях масового скупчення людей.  

 

comments powered by HyperComments