ФОКи плануємо побудувати в кожному районі області, на даний момент відкрили вже 3, цього року добудуємо ще 2 - Світлична

П'ятниця, 13 квітня 2018, 16:09
У Золочеві завершують монтаж каркасу фізкультурно-оздоровчого комплексу.
ФОКи плануємо побудувати в кожному районі області, на даний момент відкрили вже 3, цього року добудуємо ще 2 - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Сьогодні, 13 квітня, під час візиту до району, губернатор Харківщини Юлія Світлична ознайомилася з ходом робіт. 

Будівництво ФОКу при Золочівській дитячо-юнацькій спортивній школі розпочали у вересні 2017 року. За цей час виконали всі земляні роботи, заклали фундамент, зробили підлогу й несні стіни. Уже на 80% виконані роботи з монтажу та утеплення каркасу. Зараз на об’єкті облаштовують перекриття першого поверху, склять світлові отвори, монтують стяжки та встановлюють світильники.

«Сьогодні прийнято принципове рішення про завершення будівництва нового фізкультурно-оздоровчого комплексу цього року, - повідомила керівник області, ознайомившись із ходом будівельних робіт. – Після завершення будівництва в цьому фізкультурно-оздоровчому комплексі запрацюють 9 додаткових секцій для дітей та дорослих. Дітям – безкоштовно. Частина секцій буде обслуговувати не тільки Золочівський район, але й суміжні, якщо буде така потреба. Подібні ФОКи плануємо побудувати в кожному районі області, на даний момент відкрили вже 3, цього року добудуємо ще 2. Будемо будувати такі споруди саме там, де дітям потрібна ця інфраструктура, щоб займатися спортом та рости здоровими й успішними».

Нагадаємо, як повідомляла «Справжня варта», у Пісочині нещодавно відкрили сучасний спортивний комплекс, а у січні 2018 року там вже пройшов пройшов перший районний турнір з футзалу. Це вже третій спортивний комплекс на Харківщині, побудований за останні два роки.

Також ми писали, що цього року у всіх районах Харківщини відкриються сучасні поля для міні-футболув кожній школі мають облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики. Юлія Світлична зазначала, що обласна влада комплексно підходить до розбудови спорту на Харківщині.

comments powered by HyperComments