Будуємо Золочівський район. Прикордонний - Світлична

Субота, 14 квітня 2018, 18:02
Світлична розповіла, що зараз відбувається в Золочівському районі.
Будуємо Золочівський район. Прикордонний - Світлична

За словами Юлії Світличної, вона вже здійснила перевірку роботи на об'єктах району. Про це вона написала на своїй сторінці в мережі "Фейсбук".  За її словами, чимала кількість прийнятих рішень дасть змогу здійснити будівництво нового сучасного спортивного комплексу, ремонт музичної школи та оснащення місцевої лікарні новим медичним обладнанням.  

Також майже на двадцяти об'єктах заплановане проведення будівельних та відновлювальних робіт. Крім того, згідно програми "Енергія світла", відбудеться встановлення сучасного вуличного освітлення в чотирьох населених пунктів.  

Нагадаємо, що сьогодні в Золочівському районі триває ремонт місцевої музичної школи. Активну роль в даному процесі беруть батьки дітей, які її відвідують. Після ремонту оновлена школа має відповідати сучасним вимогам.  

Також в цьому ж районі ремонтують будівлю, де проживало 24 родини переселенців. Приміщення в першу чергу призначене для людей, які не мають змоги винаймати житло чи купити власне. Заплановано, що після закінчення ремонтних робіт там може жити близько 100 осіб.  

comments powered by HyperComments