Для Харківщини була передана найбільша кількість автомобілів. Пошта приходитиме швидше

Юлія Гуш  |  Понеділок, 16 квітня 2018, 17:10
Сьогодні в Харкові відбулася виставка нових автомобілів, переданих у власність харківського відділення «Укрпошти».
Для Харківщини була передана найбільша кількість автомобілів. Пошта приходитиме швидше

За словами голови ХОДА Юлії Світличної, наявність нових та сучасних автомобілів не тільки покращить умови праці співробітників пошти, а й підвищить якість надаваних послуг.

«Такого оновлення автопарку в Харківській області не було дуже давно, – наголосила Світлична, – 37 автомобілів, які надсучасні, які мають кондиціонер, які мають гарні ходові якості, дуже важливо передавати саме на місця, в райони. Адже це ледь не єдиний спосіб отримувати як листи, так і посилки, так і якісь побутові речі для мешканців найвіддаленіших сіл. Тому надзвичайно приємно, що саме Харківській області була передана найбільша кількість цих нових автомобілів».

Зокрема, таких оновлень автопорому особливо  потребують райони області: «Знаєте, я був присутній на декількох відкриттях відділень, – розповів очільник Укрпошти Ігор Смілянський, – потрібно дивитися в очі людей в цих селах, якім вже не доведеться їхати до району для того, щоб нормально здійснити платежі. Пошта сьогодні не може триматися просто на складній та важкій роботі співробітників. Необхідна сучасна інфраструктура, сучасні умови праці».

За його словами, за останні 5 місяців було куплено більше автомобілів, ніж за останні 5 років. Хоча зізнається, що це ще мала частка того, що ще слід поміняти. Смілянський також зазначив, що сьогодні важливо встигати за сучасними світовими трендами. Адже люди бажають комфортних умов і хочуть отримувати свої посилки в себе вдома, а не їхати за ними до відділень.

Також під час презентації було зазначено, що нові автомобілі дадуть можливість працювати в більш комфортних та зручних умовах: «Ні, в полі не зупинялися, але поломки бували, – розповів Володимир Ярошенко, – так, було незручно. А на щось краще завжди переходити простіше, ніж на щось гірше. Тут стоїть кондиціонер, є регулювання звуку, сидіння. Зручно. Хоча за наші дороги говорити не буду. Сам їжджу і по Харкову, і по області».

Говорячи про покращення умов праці, Ігор Смілянський наголосив, що до кінця червня будуть обладнані комп’ютерами всі сільські відділення «Укрпошти» в населених пунктах, де мешкає більше 2 тисяч осіб.

«Це такий величезний проект, – підкреслив він, – бо це не просто поставити комп‘ютери. Це провести інтернет, це навчити наших працівників працювати з цими комп’ютерами. Взагалі, автомобілі разом з комп’ютерами – це все дає можливість для надання сучасних нормальних послуг. Це і сплати паїв, це доставка інтернет-замовлень, це те, що мають зараз жителі міста. Це дозволить мешканцям сіл отримувати такі ж самі послуги».

Нагадаємо, що сьогодні “Укрпошта” провела виставку нового автотранспорту та послуг кур’єрської доставки. На ній представлено 10 нових поштових автомобілів, серед яких наявні машини міського та районного сполучення. Всі вони будуть обслуговувати не тільки місто Харків, а й сім районів Харківської області.

comments powered by HyperComments