Харківські вчителі можуть поборотися за престижну міжнародну премію

Середа, 18 квітня 2018, 11:40
Вчителі середніх шкіл можуть подавати заявки на премію Global Teacher Prize Ukraine.
Харківські вчителі можуть поборотися за престижну міжнародну премію

Україна в цій ініціативі бере участь вже вдруге. Цього року на переможця очікує премія сумою в 250 тисяч гривень. Подати заявку на того чи іншого вчителя може кожен громадянин України. За словами голови журі премії Зої Литвин, організатори хочуть бачити не просто новаторів, а вчителів, які вміють завдяки власним проектам впливати на життя учнів. Також вони мають на меті підвищити престиж вчительської професії та наголосити на її значній ролі для майбутнього країни. 

Переможець зможе поїхати до Дубаю на Global Education and Skills Forum – 2019. Крім того, цього року збільшили призовий фонд – тепер переможець може отримати не 100, а 250 тисяч гривень. Також Гриневич закликала вчителів подавати заявки на участь в конкурсі. Адже так вони можуть показати, що здатні змінити життя дітей і надихнути колег на власний професіональний розвиток.  

За словами Зої Гриневич, сучасній школі потрібен педагог, який готує своїх учнів до майбутніх викликів в їх подальшому життя. І враховуючи глобальність такої події, участь в цьому конкурсі також сприятиме обміну досвідом з іноземними колегами.  

Щоб долучитися до Global Education and Skills Forum и номінувати вчителя, необхідно заповнити анкету.  

  

comments powered by HyperComments