Світлична доручила дорожнім бригадам відремонтувати дороги, якими проходять маршрути шкільних автобусів

П'ятниця, 20 квітня 2018, 17:34
За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної дорожні бригади працюють майже в усіх районах.
Світлична доручила дорожнім бригадам відремонтувати дороги, якими проходять маршрути шкільних автобусів

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Також ямковий ремонт проводиться на дорогах, якими проходять маршрути рейсових автобусів, та під’їздах до лікарень.

«Роботи ведуться в Балаклійському районі (Андріївка, Курган, Мілове), Богодухівському (Богодухів, Павлівка, Гути), Великобурлуцькому (Аркушине, Яєчне), Зачепилівському (Зачепилівка, Рунівщина), Золочівському (Феськи), Краснокутському (Пархомівка), Ізюмському (Чорнобаївка), Куп’янському (Шипувате, Кіндрашівка), Борівському (Борова, Дружелюбівка), Кегичівському (Кегичівка, Крутоярівка), Сахновщинському (Сахновщина, Краснопавлівка). По Лозівському району працюємо у Катеринівці і по Близнюківському - у  Верхній Самарі», - розповів начальник управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігор Турченко.

Також, за його словами, цього тижня разом зі спеціалістами Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено обстеження мосту в Балаклійському районі. Споруда минулого року була визнана аварійною, і тоді ж відразу були розпочаті ремонтні роботи.

«Аварійність ліквідована, але міст знаходиться в складному стані. Ми склали локальний кошторис. За тиждень візьмемось до ремонту мосту. Почнемо з найбільш зруйнованих ділянок», - зазначив Ігор Турченко.

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments