Харкiв

21:17
У разі збільшення кількості зареєстрованих осіб у житловому приміщенні, на яке оформлена субсидія, громадяни зобов’язані поінформувати органи соціального захисту населення про зміни у складі сім’ї.
19:53
Активна, розумна молодь стає обличчям нашого регіону, і про це згадується не тільки у День студента та інші молодіжні свята
18:31
Його встановлять за позабюджетні кошти
18:18
У Міжнародний день студента ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко – про зміни вищої освіти за останні 35 років, навантаження викладачів, кафедру спортивного більярду, дистанційну форму навчання і про те, чому цей вуз – «біла ворона» серед усіх університетів.
16:41
Сьогодня, 17 листопада, під час зустрічі з директором Британської Ради в Україні Саймоном Вільямсом очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична підкреслила, що головним напрямком співпраці з Радою вважає розширення можливостей вивчення англійської мови для жителів області.
15:51
Очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична зустрілась 17 листопада з працівниками заводу «Турбоатом».
15:21
До кінця року нові ящики отримають мешканці майже 60 тисяч квартир.
14:21
Всеукраїнська конкурсна програма «Кращий студент України–2016» проводиться за ініціативою Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка».
10:29
16 листопада на трасі Київ – Харків – Довжанський автомобіль військових потрапив у потрійну ДТП.
10:01
17 листопада "Харківводоканал" продовжує проведення планових робіт.