Харкiв

09:10
У Харкові триває ремонт водопроводу, в зв'язку з чим сьогодні 23 жовтня, в ряді житлових будинків буде тимчасово припинено водопостачання.
08:00
За словами Марії Ясеновської, президента ХОФ «Громадська Альтернатива», дискримінація людей з інвалідністю є дуже поширеним явищем в Україні.
17:27
Експерти, які беруть участь у цьогорічному Велофорумі, розповіли про принади розвинутої велоінфраструктури для життя міста.
15:00
Іноземні експерти, які беруть участь у цьогорічному Велоформі, поділилися власними оцінками та прогнозами стосовно розвитку велосипедного транспорту в Україні.
14:06
Молодіжна рада при Харківському міському голові допоможе іноземним студентам швидше адаптуватися до життя в Харкові.
12:59
Воно є застарілим і більше підходять до совєтських реалій, аніж до життя сучасного міста. Крім того, чинні закони дискримінують велосипедистів як учасників дорожнього руху.
09:57
У Харкові проходить міжнародний «Велофорум - 2016».
20:16
Голова Харківської ОДА Юлія Світлична на своїй сторінці в facebook вже анонсувала деякі кадрові перестановки в адміністрації. Хоч більшість оглядачів прогнозують послідовну та спадкоємну політику, проте, судячи з усього, не всі службовці з адміністрації Ігоря Райніна збережуть свої місця. Якою буде нова губернаторська команда в області: хто «підійметься», а хто «загубиться» в новій обласній адміністрації?
20:02
І навіть у бік зменшення, якщо вірити керівництву тепломереж.
19:13
Каналом «Дніпро-Донбас» почалаля прокачка води з Дніпра у Краснопавлівське водосховище Харківської області.