Харкiв

20:27
Харків’яни влаштували святкову ходу до Дня захисника України – з прапорами, гучними гаслами та виконанням державного гімну.
18:06
Рух трамваїв по пр. Перемоги, на ділянці від вул. Клочківської до розворотного кола трамваїв, буде заборонений.
17:12
15 жовтня 2016 року у Каразінському університеті за ініціативою Інституту Конфуція відбудеться розмовний клуб китайською мовою.
16:38
Міністр МВС Арсен Аваков не думає, що випуск з в'язниці Алли Александровської вплине на обстановку в Харківській області.
15:49
В ХОДА офіційно оголосили, що візит Президента України в Харків відбудеться 15 жовтня.
14:53
У Чорнобильській історичній майстерні будуть говорити про важливі аспекти інклюзивної освіти – і ті, що стосуються законодавчої бази, і ті, що мають стосунок до впровадження такого виду навчання в Україні.
13:13
З нагоди свята "Східний корпус" висловив подяку керівникові Харківської області Юлії Світличній за підтримку у тих заходах з розвитку патріотизму, які вже втілюються у життя, за готовність почути і вести діалог.
10:51
14 жовтня у країні відзначають День захисника України – свято всіх мужніх, сильних та патріотичних людей, які в різний час і на різних фронтах захищали незалежність нашої держави, нашу свободу та право на мирне життя.