Харкiв

13:53
Проект реконструкції Харківського зоопарку був представлений Європейській асоціації зоопарків та акваріумів (EAZA).
13:24
З 30 вересня по 3 жовтня 2016 в Харкові та Києві пройде соціально-культурний фестиваль «Серце більше, ніж війна» — спільний італійсько-український проект. Ключова тема фестивалю – переосмислення місця людини, що переживає досвід війни.
13:06
Ремонтні роботи проводяться без перекриття руху.
12:44
Судове засідання у справі бійця «Айдару» Володимира Панкевича, яке мало би відбутися сьогодні, було перенесене через хворобу судді.
12:24
У зв`язку із трагічною подією, яка сталася за участю співробітників патрульної поліції міста Дніпра, святкування річниці патрульної поліції міста Харкова переноситься. Про дату проведення урочистого заходу буде повідомлено пізніше, йдеться на офіційній сторінці патрульної поліції Харкова у Фейсбуці.
11:31
На виконання положень Меморандуму між Харківською обласною державною адміністрацією та Координаційною радою Харківського Євромайдану проводиться Конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника «Героям Небесної сотні» на майдані Героїв Небесної Сотні (м. Руднєва) в місті Харкові.
10:07
Харків вдруге приєднався до проведення міжнародного проекту «Дні європейської спадщини».
09:39
IV Освітній проект «Ніч науки» пройшов 24 вересня в Харкові.
09:14
Цими вихідними, вже 14-й рік поспіль, у Харкові проходив Великий Слобожанський Ярмарок. На заході свою продукцію представили близько 360 торгових підприємств з усіх районів та міст області.
08:39
У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у частині будинків міста тимчасово припинено водопостачання.