Харкiв

15:21
Таку думку висловив співголова журі VIII Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко», медіаексперт Андрій Куликов.
14:59
Фонди Horzon Capital інвестували близько 400 млн доларів в 40 компаній України. Про це розповіла засновник і головний виконавчий директор Horzon Capital Олена Кошарна під час Міжнародного економічного форуму, який проходить 23 вересня в Харкові.
14:17
Сьогодні в Харкові проходить VIII Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».
13:59
Глава Адміністрації Президента України відзначив високий рівень міжнародного представництва на форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».
13:34
"Ти винен - ти відповіси. Він звик бути недоторканним. Так не буде!" - заявив міністр внітрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи обшуки у мера Харкова Геннадія Кернеса.
13:11
Сьогодні в Харкові проходить VIII Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».
12:49
"Один важкий в реанімації, 5 травмовані, інші отримали захворювання, контузії", - повідомили волонтери на сторінці "Сестра милосердя АТО/ Харків" у Фейсбуці.
12:28
Карнавал «Одного разу в казці...» пройде у неділю, 25 вересня, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.
11:59
За неповні 5 років він вклав в Харківську область 5 млрд доларів.
11:46
Харківська область є одним з тих регіонів, де формується стратегічна основа нового українського проекту. Про це розповіла в.о. голови ХОДА Юлія Світлична на відкритті Міжнародного економічного форуму в Харкові.