Харкiв

15:45
Суддівська колегія під керівництвом А.М.Білецкої задовольнила апеляційну скаргу Липкуватівського агроколеджу, тим самим приблизила до завершення їхню багаторічну боротьбу за свою землю.
15:21
Начальник патрульної поліції Харкова Ольга Юськевич потрапила в аварію на особистому автомобілі. Жертв не було, але стався скандал.
14:51
Ігор Райнін за дорученням Президента України Петра Порошенка вручив сертифікат на квартиру Віталію Зубенку – батьку Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка.
14:30
Представники Асоціації міст-володарів Призу Європи 24 серпня відвідали Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького.
13:38
Перспективним планом розвитку територій Харківської області передбачено створення 59 територіальних громад.
12:37
На честь Дня незалежності лише на один день стартувала нова фотовиставка від військових кореспондентів - розташована просто неба на площі Свободи.
12:10
PLAN B – це фестиваль соціальних ініціатив та нової музики, який проходитиме 2-3 вересня у Слов’янську і Краматорську, а 23-25 вересня — в Харкові.
11:00
На площі Свободи сьогодні, 24 серпня, відбувається пряма трансляція параду на честь Дня Незалежності, який проходе в Києві. Присутнє керівництво Харківської облдержадміністрації.
09:37
У країні відбуваються корінні перетворення, і Харківщина – на їх вістрі, вважає губернатор Харківської області Ігор Райнін.
09:19
На честь Дня Незалежності України святкові заходи проходять по всьому місту.