Ліс під Ізюмом будуть гасити ще 3 дні

Микола Кузнєцов  |  Понеділок, 18 серпня 2008, 09:06
Співробітники лісництва припускають, що гасити палаючі лісові масиви доведеться біля трьох днів: вітер міняється часто й швидко, тому стримувати верхову пожежу практично неможливо.
Ліс під Ізюмом будуть гасити ще 3 дні

У неділю ввечері лісники зафіксували три нових стовпи диму. Вогнища були розташовані поза зоною палаючого лісу.

Тим часом до гасіння підключилися військові. Ізюмська райдержадміністрація направила на допомогу МНС спеціалізований загін, до складу якого увійшли 80 бійців 92-й спеціалізованої мотострілкової бригади (дислокація – сіло Малинівка) і 40 цивільних осіб, серед яких лікарі, середній і молодший медперсонал.

Центральна районна лікарня Чугуевского району переведена на особливий режим роботи для своєчасного надання медичної допомоги бійцям МНС, військовим і цивільному населенню, що бере участь у гасінні пожежі. Поки, за даними штабу, потерпілих немає.

Нагадаємо, що вже третю добу в Ізюмському районі горять хвойні ліси. Губернатор Харківщини А. Аваков заборонив жителям області й міста заходити у них.

За даними на вечір неділі, рятувальникам не вистачає техніки. На допомогу харківським МНСнікам уже прийшли колеги з Донецька й Алчевська. Працюють на місці пожежі й солдати строкової служби.





 

comments powered by HyperComments