Арсенал димить, але вже не горить. Проте міни продовжують детонувати

Віталій Крюков  |  П'ятниця, 29 серпня 2008, 12:10
На території арсеналу за станом на 7.30 ранку виявлено сім осередків задимлення. Пожежі, як такої, вже немає. Про це, після ранкового обльоту 61-го арсеналу, у якому брали участь військові та співробітники МНС, повідомив перший заступник начальника Головного штабу ПО України, генерал-полковник Микола Цицюрський.
Арсенал димить, але вже не горить. Проте міни продовжують детонувати

«Окремі боєприпаси продовжують детонувати. Але вже не від пожежі, а від високої температури на території арсеналу», повідомив він кореспондентові «Варти».

За словами М. Цицюрського, о 9.00 він разом із командуючим сухопутних військ відвідав технічну територію військової частини. «Небезпека, у зв'язку з невеликою ймовірністю вибухів, тут ще зберігається. Однак ми сподіваємося почати активні роботи з пожежогасіння після обіду, оскільки очікуємо, що в другій половині дня піде дощ», – повідомив генерал-полковник.

За минулу добу, за його словами, інтенсивність вибухів скоротилася в рази – від 15–20 до 2–3 вибухів на годину. При цьому під час ранкового обльоту території арсеналу не було зафіксовано жодного вибуху.


 

comments powered by HyperComments