Гасіння пожежі на палаючому арсеналі відкладено на невизначений термін

Дмитро Стриженко, Віталій Крюков  |  П'ятниця, 29 серпня 2008, 14:54
У п'ятницю, 29 серпня, міський голова Лозової Сергій Литвинов повідомив журналістам, що гасіння пожежі на 61-му арсеналі відкладається на невизначений термін.
Гасіння пожежі на палаючому арсеналі відкладено на невизначений термін

За його словами, МНС зможе розпочати гасіння пожежі тільки після того, як буде проведено розвідку території арсеналу щодо наявності снарядів, що не вибухнули. Зараз проводити розвідку не представляється можливим.

Крім того, мер Лозової повідомив, що приблизна сума збитку від пожежі на території військової частини А-0829 та вибухів на 61-му арсеналі становить коло 30 млн грн.

Раніше повідомлялося, що МНС має намір розпочати гасіння пожежі у п'ятницю зранку. 29 серпня сапери перевіряли територію навколо арсеналу та очищали її від снарядів, що не вибухнули. Пізніше бронетехніка відправилася на рекогносцировку місцевості поблизу складів із боєприпасами. Приблизно в цей же час відбулося засідання комісії з ліквідації наслідків пожежі, де вирішувалося, чи існує погроза для пожежних. Очевидно, комісія прийняла рішення не ризикувати життями МЧС-ників.


 

comments powered by HyperComments