Нічні сирени. На Салтівці ловили водія, який збив жінку

Микола Кузнєцов  |  Понеділок, 13 жовтня 2008, 16:44
Біля півночі в районі вулиць Блюхера, Гвардійців Широнінцев та пр.Тракторобудівників жителі були розбуджені завиванням міліцейських сирен та ревом двигунів.
Нічні сирени. На Салтівці ловили водія, який збив жінку

Кілька очевидців повідомили «Варті», що автомобілі Державтоінспекції переслідували світлу машину, що у якийсь момент стала «уходити» від міліції дворами, на величезній швидкості пробиваючись по внутрішньоквартальних дорогах. Жителі Салтівки припустили, що ДАІ полювала на нелегального стрітрейсера.

Як повідомило джерело «Варти» у Державтоінспекції, ДАІ дійсно переслідувала автомобіль, що зник з місця злочину, який, на жаль, вдалося уникнути погоні.

У свою чергу, начальник відділення профілактики ДАІ м.Харкова Олег Никоненко підтвердив інформацію про те, що на Салтівці зник з місця події автомобіль, що майже на смерть збив жінку. У той же час офіційно ДАІ не підтвердило та і не спростувало інформацію щодо погоні.

Згідно з офіційними даними, о 23:50 12 жовтня невстановлений автомобіль білого кольору, що рухався по вул.Блюхера від вул.Гвардійців Широнінцев у напрямку вул.Тракторобудівників, здійснив наїзд на жінку, особу якої також не встановлено.

ДТП відбулося навпроти будинку 36/81 по вул.Блюхера.

Можлива марка автомобіля підозрюваного – ВАЗ-2108 або 09.

У даний момент постраждала перебуває в комі в реанімаційному відділенні лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги №4. У неї – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, перелом основи черепа, перелом гомілки. За неофіційним даними, лікарі констатують украй малу ймовірність, що постраждала виживе.

На вигляд жінці 25 років, волосся темне, на тулубі з лівої сторони старі сліди опіку. Була одягнена в джинси блакитного кольору, футболку чорну, куртку чорну, туфлі чорні лакові.

Державтоінспекція звертається до очевидців події, а також до осіб, які володіють інформацією про особи постраждалої або підозрюваного, звертатися за телефонами:

707-01-02
707-01-04
707-01-06,

та 02, або будь-яким зручним для них способом.

 

comments powered by HyperComments