Чиновник метрополітену підозрюється в одержанні хабара (доповнено)

Дмитро Стриженко  |  Середа, 22 жовтня 2008, 16:04
Як стало відомо, у вівторок за підозрою в одержанні хабара було затримано чиновника ДП «Харківський метрополітен».
Чиновник метрополітену підозрюється в одержанні хабара (доповнено)

За інформацією джерела «Справжньої Варти», мова йде про одного зі співробітників відділу реклами. Як повідомляє інформагентство STATUS QUO, це заступник начальника відділу реклами Вячеслав Ольниченко.

Співрозмовник «Справжньої Варти» повідомляє, що цей чиновник ДП «Харківський метрополітен» взяв мічені гроші, після чого його було затримано співробітниками правоохоронних органів. У той же час у прес-службі метрополітену інформацію про затримку заперечують.

Інформацію про те, що співробітник метро підозрюється в одержанні хабара підтвердили в Центрі суспільних зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області. ЦСЗ повідомляє, що у відношенні одного зі співробітників підземки зібрано матеріали за фактом хабара. Матеріали передано до транспортної прокуратури.

Нагадаємо, відразу після приходу в метро команди Г. Броншпака, його помічники позначили трохи інший підхід до розміщення реклами, у порівнянні з діючим раніше. Так, екс-начальник рекламного відділу Марина Артеменко розповіла, що до неї підійшов один з таких помічників і відкритим текстом запропонував схему, за якою частина грошей за рекламу йшла б з метрополітену в «потрібному напрямку». Після того, як вона відмовилася, її було звільнено.

За наявним даними, В. Ольниченко працював у рекламній службі підземки і при Михайлі Пилипчуку, і при Сергії Мусєєві. Останній звільнив Ольниченко за зловживання. Однак після приходу на підприємство Г. Броншпака, Ольниченка було знову взято на роботу.

 

comments powered by HyperComments