Загоряння на ринку Барабашово ліквідовано

Дмитро Стриженко, Микола Кузнецов  |  Середа, 24 грудня 2008, 17:46
За інформацією «Міського Дозору», в одному з магазинів на території ринку «Барабашово» сталося загоряння в результаті короткого замикання.
Загоряння на ринку Барабашово ліквідовано

Як повідомив кореспонденту «Міського Дозору» один з торговців, виникло коротке замикання проводки, що викликало невелике загоряння, що було ліквідовано власними силами підприємців. За словами торговця, проводка не була заземлена, і до того ж була сильно перевантажена.

Загоряння виникло в магазині на території торговельних рядів «Шкіра та дублянки», що примикають до «Дитячого ринку» та «Кам'яним рядам».

За даними прес-служби ГУ МНС України в Харківській області, виклику пожежним із цього приводу не надходило.

Нагадаємо, у ніч з 26 на 27 серпня на території ТЦ «Барабашово» горіли торговельні павільйони на т.зв. Дитячому ринку. Тоді пожежа почалася біля 4-ої години ранку, а близько 8:00 її було локалізовано. Горіла приблизно та ж територія, що й у квітні ц.р. Пожежі привласнена 3-тя ступінь складності.

Як заявляв раніше народний депутат Дмитро Шенцев, 2-га пожежа на Барабашово почалася із замикання в електрощитовій.

Нагадаємо також, що 16 квітня на території ТЦ «Барабашово» трапилася перша сильна пожежа. Харківська міліція зробила висновок, що квітнева пожежа на ринку сталася через порушення правил протипожежної безпеки.
 

comments powered by HyperComments