Затримано особливо небезпечного злочинця. Шеф Харківського МВС керував операцією особисто

Анастасія Маніна  |  Понеділок, 16 лютого 2009, 12:26
Вчора, 15 лютого, в 14:35 співробітниками Харківської міліції затримано особливо небезпечного злочинця Сергій Михайличенко.
Затримано особливо небезпечного злочинця. Шеф Харківського МВС керував операцією особи сто.

Про це 16 лютого заявив начальник ГУ МВС у Харківській області генерал-лейтенант міліції Віктор Развадовський.

За його словами, затриманому пред'явлене обвинувачення в здійсненні замаху на життя депутата Московської райради Олега Медведєва і загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

«З вересня 2008 року С. Михайличенко перебував у бігах, і тільки в лютому вдалося його затримати на зйомній квартирі, що він року знімав разом з коханкою з листопада 2008. До моменту затримки співробітники міліції близько тижня стежили за квартирою. Інформація про місцезнаходження підозрюваного по декільком резонансним справам надійшла від громадянки, що у цей час перебуває під захистом міліції», – розповів В. Развадовський.

«Михайличенко вдалося переховуватися з вересня 2008 року завдяки трьом паспортам, загублених мешканцями Харкова. Один паспорт був на прізвище Гіршвельд, другий – належав громадянину Єрьоменко. У паспортах було вклеєно фотографії С. Михайличенко, причому на одній з них він був з вусами», – додав Развадовський. Прізвище власника третього паспорта начальник МВС не назвав.

Крім того, він повідомив, що у Михайличенко було виявлено сім мобільних телефонів з sіm-картами різних мобільних операторів. Також до моменту затримки обвинувачуваний відростив бороду.

Начальник Харківського МВС уточнив, що під час затримки Михайличенко, що фігурує в декількох резонансних справах, опору співробітникам міліції не чинив, оскільки був неодягнений. За словами В. Развадовського, керував затримкою шеф Харківського МВС особисто.

Нагадаємо, в грудні 2007 року Олег Медведєв був затриманий за обвинуваченням в організації замаху на секретаря Міської ради Генадія Кернеса.
 

comments powered by HyperComments