Тимошенко готує переворот?!

Анастасія Маніна  |  П'ятниця, 20 лютого 2009, 13:27
За вказівкою міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в Криму протягом декількох днів проводитимуться антикризові навчання особового складу Кримського главку міліції.
У Криму пройдуть навчання з розгону мітингів. Командувати буде Луценко?!

Про це 20 лютого повідомила «Міську Варту» прес-служба правової групи «Півострів Крим» з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

Згідно їх даних, Юрій Луценко особисто візьме участь в цих навчаннях.

«Схоже, починає збуватися прогноз про силовий сценарій в Криму при підготовці до майбутніх президентських виборів, а можливо і перевороту», – повідомив представник правоохоронної групи Марк Бен-Наім.

Він також нагадав, що не зважаючи на формальне входження в пропрезидентський блок, фактично Юрій Луценко виконує вказівки прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

«Подробиці плану навчань невідомі, але особовий склад Кримської міліції фактично не проводить ніяких заходів в рамках своїх службових обов'язків, оскільки за словами джерела, «всі в розгоні» і зайняті підготовкою до учень. На період навчань римським міліціонерам дозволили ігнорувати необхідність отримання «показників», – сказав він.

За словами джерела, раніше, ні вівторок-середа кримські міліціонери до виконання своїх прямих обов'язків не повернуться.

Також повідомляється, що в ході навчань будуть відпрацьовані прийоми розгону мітингів і демонстрацій. До навчань залучені всі структури кримського главку міліції. У прес-службі кримської міліції дану інформацію не коментують і не спростовують.
 

comments powered by HyperComments