Озброєне пограбування в Харкові: є жертви

Дмитро Стриженко  |  Четвер, 19 березня 2009, 08:37
18 березня близько 18:00 в 301-е відділення Ощадбанку України увірвався невідомий чоловік в масці і з пневматичним пістолетом. Але пограбування не вдалося.
Озброєне пограбування в Харкові: є жертви


Про це повідомляє медіагрупа «Об'єктив» з посиланням на начальника ГУ МВС України в Харківській області Віктора Развадовського.

Відділення Ощадбанку № 301 знаходиться на вулиці Клочківськой, 276-б. Це «спальний» район, багатолюдний. Але місцеві жителі говорять: нічого не бачили і не чули. Правда, кількість міліції людей розбентежила. Тепер «годуються» чутками.

За словами Развадовського, близько шести годин вечора невідомий чоловік намагався пограбувати банк. «Приблизно метр вісімдесят, невідомий з пістолетом увірвався до банку і вимагав гроші», – сказав він.

З пневматичного пістолета, говорить Віктор Развадовський, зловмисник поранив касирку. Але грошей співробітники банку чоловікові в масці не дали. Замість цього підняли шум. Зловмисник втік.

У місті оголошено план-перехоплення, правоохоронці шукають злочинця. 54-річну касирку забрала «швидка допомога». Як розповіли журналістам «Об'єктиву» в невідкладній допомозі – у неї два поранення лівої руки. Одна куля влучила в долоню, друга – в передпліччя. Але від госпіталізації потерпіла відмовилася. Після того, як лікарі витягнули кулі, жінка пішла додому.
 

comments powered by HyperComments