ТЕРМІНОВО! В центрі Харкова жінка облила себе бензином, вимагаючи повернення внеску

Ганна Глебова  |  Понеділок, 23 березня 2009, 13:36
Сьогодні вранці в центрі Харкова, біля станції метро «Університет», сорокап'ятирічна жінка облила себе бензином і пригрозила самоспаленням у випадку, якщо адміністрація банку не видасть їй її гроші.
ТЕРМІНОВО! В центрі Харкова жінка облила себе бензином, вимагаючи повернення внеску

Вранці 23 березня в одному з відділень банку «Надра» харків'янка загрожувала адміністрації банку самоспаленням у випадку, якщо не отримає назад свій депозит. Термін депозиту закінчується завтра – 24 березня. Але гроші жінці знадобилися терміново.

Як розповіли кореспонденту «Міської Варти» в прес-службі ГУ МВС В Харківській області, на місце події приїхав начальник головного управління МВС в Харківській області Віктор Развадовський.

Йому вдалося вговорити жінку не виконувати загрозу, а також домовитися про дострокову видачу грошей з депозиту. За словами очевидців на місці проишествия також чергувала швидка допомога.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року на клумбі у відділення Мегабанку на вул. Артема, 46 чоловік облив себе бензином. Як повідомили в банку, за 10–15 хвилин після початку «шоу» служба безпеки проводила чоловіка всередину, де він вдало вирішив своє питання.

Як раніше писала «Міська Варта», банки продовжують відмовляти вкладникам в досроковому розриванні депозитных угод не зважаючи на те, що правової основи відмови в поверненні внесків у банків немає. Але з даної ситуації є вихід, констатують юристи.
Також нагадаємо, що 3 березня вкладники ХОФ АКБ «Укрсоцбанк», що входить до італьянської фінансової групи UniCreditBank, «поховали» свою довіру до даної фінансової установи.

Це не перша акція, організована харків'янами в захист своїх прав. 30 січня на площі Свободи в Харкові пройшов мітинг проти банківського свавілля. Люди вимагали відставити уряд Тимошенко, навести лад у банківській системі і вберегти країну від дефолту.
 

comments powered by HyperComments