Шок! Мерседес в Харкові вилетів в підземний перехід. Загинула людина

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 6 квітня 2009, 09:26
Вночі 4 квітня чоловік 1985 р.р. на легковому «Мерседесі», повертаючи з Білгородського шосе на вул.Деревянко, врізався у ВАЗ-2105, зніс загородження і звалився в підземний перехід.
Шок! Мерседес в Харкові вилетів в підземний перехід. Загинула людина

Пасажир «п'ятірки» від отриманих травм загинув на місці. «Мерседес» з підземного переходу діставали евакуатором.

Водій поневіченої «п'ятірки», чоловік 1959 р.р. отримав рвану рану лобової області, зламав лівий лікоть. Ще один пасажир ВАЗа, хлопець 1990 р.р., отримав закриту черепномозкову травму, струс мозку, забій скроневої області зліва. В його крові виявлений алкоголь.

У «Мерседесі» також постраждав пасажир, чоловік 1984 р.р. У нього струс мозку, забій колінного суглоба, з'ясовано, що він також був нетверезий.

За власною інформацією «Об’єктив-Новин», молодий хлопець на автомобілі «Мерседес» перед зіткненням намагався сховатися від правоохоронців.

Всі пострадалі доставлені в лікарню невідкладної медичної допомоги №4. Водій іномарки також поїхав в лікарню, супроводжуючи свого пасажира, але за меддопомогою не звертався.

Як повідомили «Міську Варту» в міській ДАІ, обставини події з'ясовує слідство.

У грудні 2008 року в Макіївці Донецької області водій автомобіля «Тойота-Прадо», не впоравшись з керуванням, заїхав в підземний пішохідний перехід, де збив трьох пішоходів. Після цього він заднім ходом виїхав з переходу і допустив зіткнення з 5-ма легковими автомобілями.
 

comments powered by HyperComments