Вставай, великая країна! Фашисти оголосили війну російському народу!

Костянтин Колесник  |  Понеділок, 13 квітня 2009, 10:14
Неонацисти мають намір влаштувати 5 травня всеросійський погром. Згідно поширюваним на їх сайтах закликам, на цей день намічені не тільки вбивства іноземців, але і підпали будівель МВС Росії, ФСБ, держустанов, офісів «Єдиної Росії».
Вставай, великая країна! Фашисти оголосили війну російському народу!

«Вбивайте, підривайте, знищуйте, крушіть, бийте, калічте, пишіть на стінах заклики, робіть все, що завгодно, що ви вважатимите за потрібне, але заради соратників не не дійте!!!» Такий заклик поширюють члени «Російської волі» – ініціатори дня погромів. Дата вибрана не випадково – цього дня виконується 40 днів з дня смерті лідера цієї групи Максима Базильова (Адольфа), який за дивних обставин загинув в ізоляторі тимчасового утримання на Петрівці на Петрівці, пише «Московський комсомолець».

Його соратники хочуть вивести на вулиці всіх правих націоналістів, футбольних фанатів, козаків, «одинаків-автономів і інші НАЦ проекти і угрупування», щоб таким чином вшанувати пам'ять всіх вбитих скінхедів і інших наці. Причому до насильства закликаються нацисти не тільки в Росії, але і в Білорусії, Україні та інших «арійських республіках».

«Ці тварюки у нас недавно відняли одного, а ми за це в один день віднімемо тисячі! У нас є рівно 40 днів, щоб наточити ножі, викопати і дістати зброю, зробити якомога більше саморобних вибухових пристроїв, приготувати коктейлі Молотова, підготуватися морально і виступити єдиним флангом за всіх соратників! І не треба замислюватися про своє майбутнє... Росія буде Російською або безлюдною!»

Одними закликами націоналісти не обмежуються. Одночасно розсилається і інструкція, як потрібно вибирати зброю і одяг, як поводитися при затриманні і як його уникнути. Як ховатися, якщо тебе оголосили в розшук, в якому складі виходити на акцію... За словами авторів послання, цей почібник написав Базильов, а вони його трохи доповнили. Базильов свого часу брав участь в організації погромів на ринках в Ясеневі і Царіцині.

Природно, знають про майбутню акцію і силовики, які вже почали готуватися до виступів націоналістів.
 

comments powered by HyperComments