Депутата, що стріляв в даішника, виключать з ПР після перевірки. Можливо...

Микола Кузнецов  |  Вівторок, 21 квітня 2009, 17:28
Керівник Харківської міської організації Партії регіонів Михайло Добкин вже обговорив ситуацію з стріляниною по даішниках обласного депутата-регіонала з головою ХОО ПР Дмитром Шенцевим.
Депутата, що стріляв в даішника, виключать з ПР після перевірки. Можливо...

«Партія не захищатиме жодної людини, що здійснює протиправні вчинки: ні депутата, ні рядового партійця», – підкреслив голова ХМО ПР.

Якщо інформація підтвердиться – але виключно в цьому випадку, – буде поставлено питання про виключення Юрія Житенева з партії, а потім, можливо, відкличуть і його депутатські повноваження.

М. Добкін підкреслив, що це може відбутися (або не відбутися) виключно після детального аналізу ситуації.

«Ми не дамо в образу нікого з членів партії, якщо відбувається, вибачите за вираз, неправовий «наїзд». А якщо людина не збирається дружити з законом, ми з такими розлучатимемося», – сказав керівник міської організації ПР.

Нагадаємо, депутат Харківської обласної ради Юрій Житенев, що стріляв гумовими кулями в даїшника, зараз знаходиться в розшуку. В той же час на міліцію намагаються тиснути люди з оточення депутата.

За словами начальника ГУ МВД області Віктора Развадовського, перестрілка почалася одразу після того, як співробітник міліції зробив зауваження водієві джипа. Ним опинився депутат облради Юрій Жітенев, який у відповідь відкрив вогонь.

 

comments powered by HyperComments