Ужос! Клієнти Вконтакті і Однокласників можуть втратити квартири

Микола Кузнецов  |  П'ятниця, 24 квітня 2009, 11:56
Харківський інвалід ледь не втратив 4-кімнатну квартиру через знайомство в соціальній мережі.
Ужос! Клієнти Вконтакті і Однокласників можуть втратити квартири

Як розповіла прес-секретар Держслужби охорони в Харкові Алла Калашник, у випадковій розмові знайомий харків'янин розповів, що в соціальній мережі «Вконтакте» познайомився з дівчиною і абсолютно втратив від неї голову.

В ейфорії він розповідав про свою віртуальну знайому, якій вже видав довіреність на розпорядження своїм майном.

«Вона дізналася, що у нього 4-кімнатна квартира, почала його «розводити». А він інвалід, не просунута людина», – пояснила експерт.

Виявилось, що «дівчинка» розводила десятки людей в соціальній мережі. Ще б буквально тиждень, і харківський закоханий опинився б на вулиці. Завдяки порадам співробітників Держслужби охорони він вивів свою пасію на чисту воду і порвав з нею.

А. Калашник порекомендувала харків'янам обережніше відноситися до віртуальних знайомств.

В світлі кризи, що заглиблюється, фахівець також порадила не залишати свої квартири без сигналізації – злодії сталі всеядними і грабують всіх скопом – поза залежності від того, наскільки багато квартира виглядає зовні.

Як повідомлялося раніше, лист від національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі був направлений міністру закордонних справ Володимиру Огризко. Воно містить прохання звернутися до посольства РФ з скаргою відносно розповсюдження порнографії в російській інтернет-спільноті «Вконтакті».

 

comments powered by HyperComments