Новий масовий розстріл людей. Семеро загиблих

Микола Кузнецов  |  Четвер, 30 квітня 2009, 10:14
Сім осіб загинули в результаті стрілянини, влаштованої невідомим в Азербайджанській державній нафтовій академії вранці в четвер.
Новий масовий розстріл людей. Семеро загиблих

Сам нападаючий застрелився. Подробиці інциденту уточнюються.

Як повідомив один з очевидців події, інцидент відбувся у дворі центрального корпусу учбового закладу в центрі Баку.

В групі студентів, що розмовляли між собою, розгорілася суперечка, і один з учасників витягнув пістолет і почав стріляти впритул по співбесідниках. Після цього стріляючий забіг в будівлю інституту і відкрив вогонь і там.

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 27 квітня, начальник ОВС «Царицино» (Москва) Денис Євсюков застрелив водія автомашини «Шевроле Ланос», який його підвозив. Потім начальник міліції зайшов до супермаркету «Острів» на вулиці Шипилівській і продовжив стрілянину.


Як повідомлялося раніше, 43-річний мешканець Новосибірську вранці 10 квітня відкрив з вікна своєї квартири стрілянину по перехожих. Йому вдалося вбити одну жінку і поранити іншу людину.

А 7 квітня в американському притулку розстріляли бомжів.

7 квітня також стало відомо, що щонайменше дві люди були убиті в результаті стрілянини в суді міста Ландсхутер, що на півдні Німеччини. Невідомий відкрив вогонь в декількох приміщеннях суду. В результаті інциденту одна жінка була вбита, ще дві людини важко поранені.

Також нагадаємо, що 16 квітня на перехресті Червоношкільної набережної і вулиці Університетської в Харкові виник конфлікт між співробітниками ДАІ і водієм автомобіля «Skoda Octavia». За даними ЗМІ, водій іномарки – депутат Харківської обласної ради Юрій Житенев – почав стріляти по автомобилю «Volkswagen», в якому знаходилися співробітники ДАІ. Зараз Житенев в розшуку, Партія регіонів після з'ясування обставин намірена вирішувати питання його виключення з партії або підтримки, якщо виявиться, що Ю. Житенев не винен.

 

comments powered by HyperComments