В Великобританії заборонили кричати під час сексу

Надія Анатольєва  |  Середа, 29 квітня 2009, 17:16
Поліція Великобританії заарештувала мешканку англійського міста Сандерленд за неодноразове порушення тиші під час занять сексом.
В Великобританії заборонили кричати під час сексу

Як пише британська газета Telegraph, сусіди неодноразово подавали скарги на 48-річну Керолайн Картрайт, яка за їх словами вранці дуже бурхливо – і неодноразово – виказувала емоції під час інтимної близькості з чоловіком.

Суд заборонив жінці «створювати надмірний галас» на всій території Англії протягом цілих чотирьох років. Окрім того, Картрайт було заборонено стукати, кричати або співати, а також слухати гучну музику в своєму будинку або поряд з ним. На довершення всього суд засудив її до штрафу в 515 фунтів стерлінгів.

Ухвала почала діяти ще 17 квітня, проте місіс Керолайн не поспішала виконувати розпорядження суду і «знов порушувала спокій оточуючих 18-го, 22 і 26 квітня», зазначає видання.

Прохання адвоката відпустити його підзахисну під заставу, яке послідувало після арешту Картрайт, не було задоволене через «неодноразове порушення повідомлення влади». Справа буде передана до суду міста Ньюкасла.
 

comments powered by HyperComments