Терміново! Луценко з сином влаштували п'яний дебош в Германії (ФОТО)

Микола Кузнецов  |  Середа, 6 травня 2009, 10:35
Як повідомляє німецьке видання «Bild», в минулий уікенд в Германії в аеропорту Франкфурту поліцією був затриманий український міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Терміново! Луценко з сином влаштували п'яний дебош в Германії (ФОТО)

За твердженнями німецьких правоохоронних органів, рейс з Франкфурту на Сеул був затриманий через присутність на борту пасажирів в крайньому ступені сп'яніння.

Капітан судна відмовився злітати з таким «контингентом», у відповідь на що пасажир, як пише німецька преса, «образився, почав кричати і кидатися мобільним».

Капітан судна викликав поліцію, вказавши: бешкетник стверджує, що він – міністр внутрішніх справ України.

Прибула поліція затримала хмельних пасажирів. При цьому 19-річний син міністра Олександр надав поліції опір, за що був закутий в наручники. Вміст алкоголю у нього в крові склав 3 проміле (за різними даними, 3.2 проміле і вище – смертельна доза).

Інформація про інцидент з'явилася в Україні ще 4 травня, проте, не маючи підтверджень, ЗМІ не наважувалися публікувати вбивчий для міністра матеріал.

«Змова мовчання» пояснюється, за словами німецьких журналістів, домовленістю з німецькими посадовими особами, що пообіцяли не розповсюджуватися про поведінку українського міністра.

Оригінал статті в німецькому виданні можна прочитати тут.

Це фото публікує «Bild» в матеріалі про сина Луценка


comments powered by HyperComments