Син Ющенка стріляв в колишнього заступника міністра (ЗМІ)

Микола Кузнецов  |  Вівторок, 30 червня 2009, 10:27
Ввечері 27 червня біля ресторану «Козачок» Ющенко-молодший стріляв в екс-заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій Олександра Капітулу, пише сайт ОРД.
Важко бути сином президента...

Сину Президента вдалося швидко зникнути з місця події, а замість себе підставити свого родича Валі Багірова, уточнює видання.

«Протягом ночі співробітникам видання вдалося опитати декількох свідків нічної стрілянини біля ресторану. Працівник ресторану і ще один свідок впевнено стверджують, що не могли помилитися, і стріляв дійсно Андрій Ющенко.

Близько 23 години 27 червня з ресторану «Козачок», після святкування свого 50-річного ювілею виїжджав Олександр Георгійович Капітула, екс-заступник міністра МНС. В цей час йому перегородив дорогу «Каділак», за кермом якого знаходився Андрій Ющенко. Ющенко був вельми п'яний, нецензурно лаявся в адресу Капітули, а потім зробив декілька пострілів у напрямі Капітули. Потім відвідувачі ресторану бачили, як з «Каділака» вискочив Андрій Ющенко з товаришем, і, не чекаючи прибуття міліції, втекли. Багіров залишився на місці події.

Капітула звернувся до працівників ресторану «Козачок» з тим, щоб вони викликали міліцію, проте ті в грубій формі порадили йому самому вирішувати свої особисті проблеми. Коли Капітула зауважив, що стрілянина відбувається на території ресторану, адміністратор заявив, що те, що відбувається на стоянці, його не « ...бе». Після цього Капітула сам викликав міліцію.

Багіров, якого співробітники міліції прийняли за стрільця, був доставлений в Дарницьке відділення міліції, де був складений протокол, а Капітула написав заяву. Не дивлячись на те, що Багиров ледве тримався на ногах, в камеру він поміщений не був, нібито тому, що зараз діє розпорядження прокуратури в камери п'яниць і бешкетників не закривати.

Відразу після підписання протоколу Багіров залишив Дарницьке РОВД з гучним криком: «Смокчіть х...й, пі...си!»

«Капітула при понятих передав слідчому гільзу з місця події і сподівається на те, що хуліган, який зіпсував йому ювілей, буде покараний» – повідомляє ОРД.

ОРД також відзначає, що днями ЗМІ повідомляли про те, що син президента Андрій Ющенко програв в київському казино «Арена» $100000. «Так може вчорашня стрілянина – це з розпачу?» – задається питанням видання.

Тим часом, за інформацією Кореспондента, народні депутати від БЮТ Роман Забзалюк, Юрій Прокопчук і Сергій Міщенко запропонували створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію для розслідування можливої причетності сина Президента Ющенка Андрія до стрілянини в Києві.

Також ОРД нагадує, що «ще 19 травня 2006 року приблизно о 21.00 прокурор Бориспільської міжрайонної прокуратури Київської області Олександр Кузовкін в автомобілі проїздив по вул. Льва Толстого в Києві. Машину прокурора з порушенням правил дорожнього руху обігнав і підрізав автомобіль BMW 3-ої серії, державний № ВМ 513 44 КТ. Після того, як прокурор Кузовкин декілька разів посигналив порушнику, автомобіль BMW зупинився, і з нього вийшли дві людини – Андрій Ющенко (син президента України) і невстановлена особа, найвірогідніше охоронець Андрія Ющенка.

Прокурор, також вийшовши зі своєї машини, побачив і впізнав сина президента України. Прокурор представився, назвав свою посаду і зробив зауваження Андрію Ющенку про порушення ним правил дорожнього руху і створення аварійної ситуації на дорозі. У відповідь на зауваження Андрій Ющенко в грубій формі пообіцяв прокуророві, що завтра той сидітиме у в'язниці, де його «опустить» особисто один з заступників генерального прокурора. Зав’язалася перепалка, яка завершилася тим, що Андрій Ющенко двічі ударив прокурора в обличчя, а супроводжуючого Андрія Ющенка людина вистрілила в прокурора з пістолета, простріливши йому стегно. Після цього Андрій Ющенко і його супутник сіли в автомобіль і покинули місце події, залишивши прокурора Кузовкіна лежачим на дорозі біля автомашини».

 

comments powered by HyperComments