Олійник помер в лікарні, а не в полі – висновок судмедексперта

Вівторок, 30 червня 2009, 12:51
Мешканець Кіровоградської області Валерій Олійник, в причетності до вбивства якого підозрюється член фракції БЮТ Віктор Лозинський, був знайдений мертвим в полі.
Олійник помер в лікарні, а не в полі – висновок судмедексперта

Про це говориться в медичному висновку про смерть, який видало Кіровоградське обласне бюро судмедекспертизи, пише газета «Факти».

«Смерть наступила в результаті нападу з метою вбивства або нанесення ушкоджень... Громадянин Олійник знайдений мертвим в полі біля смт. Голованевськ», – написано в –включенні.

Раніше офіційно заявлялося, що постраждалий помер в лікарні за дві години після госпіталізації. У самій же лікарні неофіційно журналістам підтверджували, що до них був доставлений труп.

Також в довідці вказана причина смерті – «гостра втрата крові, викликана численними вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок».

Депутат Лозінський стверджує, що загиблий сам під час бійки поранив себе з вогнепальної зброї, проте видання вважає маловірогідним, що Олійник розстріляв себе декількома пострілами.

На тілі Олійника були виявлені 9 вогнепальних поранень, а також декілька переламів.

Як відомо, учасники інциденту, внаслідок якого загинув Олійник, прокурор Голованевського району Євгеній Горбенко, а також начальник райвідділу міліції Голованевського району Михайло Ковальський звільнені з посад.

У свою чергу депутат Лозинський звернувся до генпрокурора з проханням внести на розгляд Верховної Ради подання про позбавлення його депутатської недоторканності.

 

comments powered by HyperComments