Один насильник-педофіл з «Артеку» вже арештований (Генпрокуратура)

Вівторок, 13 жовтня 2009, 14:59
Генеральна прокуратура продовжує займатися розслідуванням кримінальної справи, збудженої по факту розбещення двох дітей в «Артеку».
Насильство над дітьми

Ніякої загрози для закриття даної кримінальної справи не існує. Про це повідомив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко.

«Слідство у цій справі знаходиться в активній стадії розслідування, і на сьогоднішній день немає підстав говорити про загрозу закриття справи», - сказав він.
За даними начальника прес-служби Генпрокуратури, кримінальна справа, збуджена по статті 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх), розслідує Головне слідче управління Міністерства внутрішніх справ. Вже затриманий обвинувачений у цій справі, якій на даний момент суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту до 4 місяців.
 

Правоохоронні органи перевіряють причетність до цього злочину інших осіб.

Нагадаємо, сьогодні, 13 жовтня прес-служба Партії регіонів розповсюдила заяву Вадима Колесніченко про те, що до народного депутата звернулася мати двох дітей, яких, за повідомленням Партії регіонів, згвалтували високопоставлені чиновники в «Артеку». Депутат звернувся в правоохоронні органи, Генпрокуратуру, до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніні Карпачевой з проханням не допустити закриття і затягування збудженої кримінальної справи.
 

comments powered by HyperComments