Міліцейський наркоскандал набирає обороти. Наркотики вилучають тисячами (ОНОВЛЕНО, ФОТО)

Четвер, 15 жовтня 2009, 18:00
У Харкові співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю і Служби безпеки України вилучили велику партію наркотиків.
дитина наркоман

Як повідомили в МВС, 13 жовтня під час проведення сумісної операції співробітниками УБОП Головного управління МВС в Харківській області і обласного управління СБУ затриманий 32-річний житель обласного центру, в автомобілі якого виявлено 2 тисячі пігулок трамадола.

Проводячи обшук в приміщенні затриманого, оперативники вилучили ще 120 тисяч пігулок трамадола, тисячу пігулок екстазі і один кілограм амфетаміну.

В ході проведення цієї спецоперації також був затриманий 45-річний громадянин Російської Федерації. У затриманого вилучено 2 тисячі пігулок трамадола.

Всі вилучені наркотичні засоби направлені в Науково-дослідний криміналістський центр ГУ МВС України в Харківській області для проведення відповідних експертиз.



Нагадаємо, 12 жовтня правоохоронці Харкова викрили міжрегіональне злочинне угрупування у сфері наркобізнесу, організоване офіцерами ГУ МВС України в Харківській області.

13 жовтня прокурор міста Харкова Євгеній Поповіч підтвердив, що лідерами угрупування є працівники міліції – офіцери старшого офіцерського складу.






 


 

comments powered by HyperComments