Шок! У Харкові хура зірвалася зі спуску, змітаючи машини

Понеділок, 19 жовтня 2009, 14:45
дпт, хура таранить будівлю

17 жовтня, в суботу на спуску Жилярді важка вантажівка «Даймлер-Крайслер» з причепом протаранила відразу 4 стрічних машини. Це не перший інцидент з вантажівкою на цьому крутому спуску.

Як розповіли в міській ДАІ, хура йшла зверху, з боку вул. Чебишева до вул. Ковпака. За кермом тягача знаходився чоловік 1957 р.н. Він не вибрав правильний швидкісний режим, втратив керування і врізався в 4 стрічних машини.

Під вантажівку потрапили ГАЗ-3110 «Волга», АЗЛК-2140 «Москвич», «Рено 25» і БМВ-525. За кермом всіх машин були чоловіки середніх років.

В результаті події ніхто не постраждав, відзначили в ДАІ, але утворилася крупна і довга пробка. Ситуацію у зв'язку з масовістю зіткнення розглядатиме спеціальна комісія Державтоінспекції.

Нагадаємо, на цьому спуску одного разу вже зривалася вантажівка, яка врізалася в кафе. Тоді з персоналу ніхто не постраждав, але водієві довелося надавати допомогу.

7 вересня вантажівка з вантажем піску «зірвалася» з гальм на спуску з Холодної Гори у бік центру. Завдяки майстерності водія ніхто не постраждав.

 

comments powered by HyperComments