Мер-лихач, що вбив Тимошенко, збожеволів і намагався накласти на себе руки

Вівторок, 27 жовтня 2009, 12:26
Мер Дімітрова Донецькій області Юрій Анісимов намагався покінчити життя самогубством.
спроба самогубства

Як повідомив головлікар Дімітровськой центральної міської лікарні Анатолій Рибка, це відбулося після того, як мер дізнався про смерть жінки, яку він збив на своєму автомобілі.

Головлікар нагадав, що Ірина Тимошенко померла, не приходивши в свідомість, в четвер, 22 жовтня.

«До смерті привели отримані жінкою множинні травми – відкрита черепно-мозкова травма, множинні осколкові переломи ребер і пошкодження обидва легенів, важка травма спинного мозку з паралічем», – сказав він.

За словами Рибки, цього ж дня у мера Дімітрова, який лікувався від струсу мозку в тій же лікарні, відбувся нервовий зрив.

«Анісимов був того ж дня перевезений в Донецьку обласну психіатричну лікарню в реактивному стані. У нього була спроба суїциду», – повідомляє головлікар.

За неофіційною інформацією, дімітровській градоначальник намагався перерізувати собі вени. Проте в Донецькій обласній психіатричній лікарні, посилаючись на лікарську таємницю, відмовилися підтвердити або спростувати цю інформацію.

Нагадаємо, 21 жовтня Червоноармійський міський районний суд жовтня вирішив вибрати запобіжним відносно мера Дімітрова Донецької області Юрія Анісимова заходом заставу 20 тис. гривень.
 

comments powered by HyperComments