Справа про замах на М. Добкіна і Г. Кернеса слухається в суді

Вівторок, 27 жовтня 2009, 17:04
У Харківському апеляційному суді 27 жовтня відбулося перше слухання у справі про замах на Харківського міського голову Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса.
олег медведєв

У замаху звинувачується колишній депутат Московської райради Олег Медведєв. Інтереси екс-депутата в суді захищають два адвокати і його матір, Людмила Медведєва, цивільний захисник обвинуваченого.

Представник потерпілих в ході суду подав позови про стягнення морального збитку по 5 тис. грн кожному. Також адвокат наполягав визнати потерпілих цивільними позивачами.

Нагадаємо, в липні 2008 року минулого року секретар міськради Геннадій Кернес продемонстрував журналістам аудіозапис, на якому Олег Медведєв обговорює з виконавцем вбивство його та мера Харкова Михайла Добкіна. Київський районний суд дав санкцію на арешт Медведєва.

Також нагадаємо, що в 2007-му на життя секретаря міськради робили замах двічі. Перший раз – в січні біля готелю «Національ», другий раз – в червні, коли Г. Кернес покидав будівлю міськвиконкому. У другому випадку постраждав бізнесмен Ігор Ялдін, що супроводжував Геннадія Кернеса.

comments powered by HyperComments