Михайло Добкін і Геннадій Кернес не знають людини, яка хотіла їх убити

Середа, 28 жовтня 2009, 17:29
Мер Харкова Михайло Добкін і секретар міської ради Геннадій Кернес підтвердили в суді, що не знайомі з Олегом Медведєвим, якого звинувачують в організації замаху на їх життя.
генадій кернес

28 жовтня на другому судовому засіданні у справі її підопічного надавали свої свідчення свідків потерпілі – Михайло Добкін, Геннадій Кернес і його син Кирило.

Вони підтвердили під присягою, що не знайомі з Олегом Медведєвим і не знають причин, які могли підштовхнути його до вбивства.

Також на суді виступили ще два свідки – Борис Зайцев, співбесідник Медведєва, який приніс в міліцію аудіозапис, і В’ячеслав Картавих (Медведєва вважають його людиною).

Борис Зайцев, головний свідок у справі, пояснив, що робив запис розмови з Медведєвим, побоюючись за своє життя.

Як заявила Хорунжа, Зайцева ще допитуватимуть на наступному засіданні, яке відбудеться 16 листопада о 10-00.

Перше слухання у справі про замах на Харківського міського голову Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса відбулося в Харківському апеляційному суді 27 жовтня.

Нагадаємо, 3 липня Київський районний суд дав санкцію на арешт Олега Медведєва, звинуваченого в організації замаху на мера Михайла Добкіна, секретаря міськради Геннадія Кернеса і його сина. Раніше він вже побував під арештом у цій же справі (Олега Медведєва заарештували в грудні 2007 року). У червні 2008-го запобіжний захід змінили на підписку про невиїзд. В кінці липня 2008 року Геннадій Кернес представив аудіозапис розмови двох чоловіків, які обговорювали деталі замаху, і один з голосів належав Медведєву

 

comments powered by HyperComments