"Свобода" вимагає притягнути до відповідальності шахраїв із "Приватбанку"

Жанна Титаренко  |  Середа, 10 березня 2010, 11:51
Чернівецька обласна організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" звертається до Вижницького районого відділення УМВС, Вижницької районної прокуратури та керівництва "Приватбанку" із вимогою розслідувати факти шахрайства із підробкою документів щодо видачі кредитів та покарати винних працівників Вижницької філії "Приватбанку", які змушують громадян сплачувати неіснуючі позики.
"Свобода" вимагає притягнути до відповідальності шахраїв із "Приватбанку"

До Вижницької районної організації ВО "Свобода" у пошуках підтримки для боротьби із свавіллям представників Вижницької філії "Приватбанку" звернувся місцевий свободівець, який вже декілька місяців не може добитися справедливості та захистити свою честь і гідність.

Свободівець стверджує, що представники Вижницької філії "Приватбанку" незаконно оформили кредит на ім’я його дружини у розмірі 17 тис. грн., підробивши підпис кредитооформлювача та довірителя.

Представники УМВС та районної Прокуратури відмовляють у порушенні кримінальної справи, мотивуючи це відсутністю складу злочину у діях працівників банку.

Під час детальнішого розслідування проблеми Вижницька районна організація ВО "Свобода" з’ясувала, що подібний випадок трапляється не вперше. Громадяни звинувачують представників Вижницької філії "Приватбанку" в шахрайських схемах з оформлення фіктивних кредитів. Також представникам "Свободи" стало відомо, що нещодавно було звільнено з роботи кількох працівників філії, і проти них нібито відкрита кримінальна справа, але це жодним чином не допомагає тим, від кого "Приватбанк" вимагає повернення неіснуючого кредиту.

Зважаючи на ці обставини, Вижницька районна організація ВО "Свобода" проведе громадський пікет під стінами Вижницької філії "Приватбанку" на знак протесту проти втягування громадян у шахрайські схеми нечистих на руку представників Вижницької філії "Приватбанку". Пікет буде проведено 12 березня 2010 року з 11.30 до 13.00.

Пікетувальники звернуться до керуючого Вижницькою філією "Приватбанку" з вимогою якнайшвидше розсілдувати шахрайство у банку, покарати винних та негайно припинити тиск на громадян, яких було втягнено в фіктивні кредитні операції. У випадку ігнорування звернення, протестні акції відбудуться також і біля філій "Приватбанку" у Чернівцях.

Чернівецька "Свобода" звертається до Вижницького районого відділення УМВС та районної Прокуратури з вимогою якнайшвидше спрямувати ситуацію у правове річище. У випадку подальшого ігнорування проблеми та невирішення питань протестні акції за підтримки ВО "Свобода" будуть проведені біля районних та обласних УМВС та Прокуратури.


 

comments powered by HyperComments