Молода жінка і пенсіонер виплигнули з вікна. Це трапилося у Харкові в районі Салтівки

Вівторок, 20 липня 2010, 15:12
В обох випадках врятувати людей не вдалося – вони померли одразу. Психотерапевти збільшення випадків самогубств у Харкові пояснюють низьким рівнем життя людей і передозуванням алкоголю.
Молода жінка і пенсіонер виплигнули з вікна. Це трапилося у Харкові в районі Салтівки

Сварку і бійку в квартирі підігріту алкоголем, було чутно далеко за межами будинку. Люди, які гуляли біля будинку, що розташований по вулиці Героїв Праці на власні очі бачили як жінка стала на підвіконня, стрибнула вниз і за кілька хвилин померла.  

За словами сусідів, у квартирі, де мешкала тридцятилітня жінка були постійні сімейні сварки. Батько загиблої уже зобов’язався самостійно виховувати чотирирічну внучку. У спогадах про свою доньку пан Сергій зазначив, що вона неодноразово обіцяла закінчити життя самогубством.

Пан Сергій, який є батьком загиблої, не зміг чітко пояснити де він був після сварки у ту мить, коли його донька здійснила самогубство.

Від сварки до самогубства дійшло і в будинку на проспекті Тракторобудівників. Близько
9 вечора 80-річний чоловік виплигнув із вікна восьмого поверху. За словами сусідів, коли пенсіонер почав себе неадекватно поводити і погрожувати членам сім’ї фізичною розправою, мати з донькою, рятуючись від нього вибігли на вулицю і почали кричати.

За словами сусідів, чоловік намагався викинути з вікна свою доньку, але внучка не дала цього зробити. Потім пенсіонер спробував вдарити когось із них по голові великим годинником, що стояв до цього на столі. Потім чоловік кидав у вікно різні речі і врешті-решт виплигнув із вікна сам.

Сусіди стверджують, що чоловік постійно страждав від якогось психічного захворювання і для нього неодноразово викликали психіатра, для того, щоб його забрали на лікування, але лікарі відмовили в госпіталізації і вирішили, що в даному випадку вистачить самих пігулок. Люди, які знають сім’ю потерпілих звинувачують лікарів у тому, що чоловіка не забрали до лікарні вчасно, аби застерегти від можливої небезпеки і загострення хвороби.

 

comments powered by HyperComments