Два зустрічних пасажирських поїзда розчавили півсотні корів

П'ятниця, 20 серпня 2010, 16:10
Потяги «Гродно-Москва» і «Москва-Варшава» розметали по шляхах стадо корів в Білорусі.
корова колія

Близько 50 корів загинули під колесами двох пасажирських поїздів, які рухалися у зустрічних напрямках у Дубровенском районі Вітебської області Білорусі.

«Два пасажирські потяги Гродно-Москва і Москва-Варшава, що рухалися в зустрічному напрямку, зіткнулися в Дубровенском районі зі стадом корів. На шляхах паслося понад 230 тварин. Близько 50 з них загинули під колесами потягів», – повідомила в п'ятницю прес-секретар Вітебського обласного управління з надзвичайних ситуацій Марина Фанд.

Постраждалих серед пасажирів і персоналу поїздів не було.

«Загиблих корів прибирали автонавантажувачами», – розповіла співрозмовниця агентства.

Як повідомив прес-секретар управління внутрішніх справ на транспорті МВС Білорусі Олександр Марченко, з-за даного ДТП було затримано рух п'яти поїздів: Москва-Варшава – на 40 хвилин, Москва-Брест – на 1 годину 28 хвилин, Москва-Гомель – на 1 годину 14 хвилин, Москва-Мінськ – на 21 хвилину, Гродно-Москва – на 3 години 49 хвилин.

О. Марченко відзначив, що за минулу добу це не єдиний випадок, коли в Білорусії на залізничних коліях рухався транспортом були збиті жовтня.

«На 147 кілометрі станції Єльськ (Гомельська область) дизель-потягом Калинковичі-Словечно збитий дикий кабан. У тепловозі пошкоджена паливна магістраль. Затримка в русі потягу склала 35 хвилин», – повідомив співрозмовник агентства.

comments powered by HyperComments