Не змігши відчинити сейф, злодії кинули його у Дніпро

Понеділок, 30 серпня 2010, 20:03
У Херсоні четверо підлітків пограбували обком Комуністичної партії. Про це заявили в прес-службі Управління МВС в області. 25 серпня до міліції звернувся 30-річний місцевий житель, який повідомив, що вночі невідомі, пошкодивши віконні грати, проникли до приміщення Херсонського обласного комітету Компартії. Злодії викрали два системні блоки до комп'ютерів, рідкокристалічний монітор, ноутбук, а також сейф з відомчими документами і двома печатками обласного бюро ЛКСМУ.
Не змігши відчинити сейф, злодії кинули його у Дніпро

У ході розслідування працівниками міліції відпрацьовувалася й версія, що злочин скоєно з політичних мотивів. Проте у поле зору оперативників потрапила група з чотирьох 15-16-річних підлітків. Вони зізналися у скоєному і розповіли, де зберігається викрадене. "Частина речей знаходилася у кожного вдома, решту вони сховали у трансформаторній будці", - йдеться в повідомленні.

Сейф, не змігши відчинити, підлітки скинули у Дніпро. Тому укладено домовленість з водолазами про проведення пошукових робіт. Двом неповнолітнім пред'явлено обвинувачення, яким передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

comments powered by HyperComments