Скоєно напад на головного тренера запорізького Металурга

Вівторок, 7 грудня 2010, 14:30
Головний тренер запорізького «Металурга» Олег Лутков перебуває в лікарні з серйозними побоями.
олег лутков

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

Лутков повертався додому з банкету з нагоди закінчення першої половини чемпіонату і (за однією версією) на нього напали фанати, незадоволені результатами команди, або (за другою) наставник «Металурга» потрапив у звичайну п`яну бійку.

«Наскільки відомо мені, інцидент стався в Шевченківському районі Запоріжжя, де живе Олег Лутков. Зараз він у лікарні з серйозними побоями. Але категорично стверджувати, що це справа рук уболівальників я б не стала», – підтвердила інформацію дружина одного з футболістів команди.

На неофіційному сайті вболівальників «Металурга» відвідувачі пишуть, що стан Олега Луткова дуже серйозний:

«Стан тяжкий, зламана щелепа, вибиті зуби, робитимуть операцію. Лікуватися буде мінімум місяць», – мовиться в повідомленні.

За кілька днів до інциденту на одному з сайтів хтось цікавився домашньою адресою Луткова, і таку інформацію, судячи з записів у гостьовій книзі, йому надали. Крім того, на форумах неодноразово були образи на адресу наставника «Металурга».

Нагадаэмо, проти футболіста клубу «Севастополь» Владислава Піскуна, який на смерть збив жінку та двох дітей, порушено кримінальну справу.

comments powered by HyperComments