14-річний хлопчик помер на відпочинку у оздоровчому дитячому таборі

Вівторок, 21 грудня 2010, 14:13
В Одеській міській інфекційній лікарні помер 14-річний школяр Віталій Танахійчук, який відпочивав у дитячому таборі «Молода гвардія».
дитячий табір

Трагедія сталася 20 грудня, між 2 і 3 годинами ночі. До лікарні хлопчика доставили з оздоровчого табору «Молода гвардія», путівку на відпочинок у який він отримав за успіхи у навчанні.

У таборі Танахійчук захворів. Про його важкий стан мамі повідомили тільки тоді, коли він у черговий раз втратив свідомість.

«Я вважаю винними у цій смерті лікарів дитячого табору. Мого хлопчика тримали в таборі до того часу, коли стан його став критичним», – розповіла мама.

За її словами, в суботу у сина піднялася температура, після чого його помістили в ізолятор. «Там у хлопчика почалися блювота і пронос. Йому два рази дали якісь таблетки і чимось вкололи. Про стан сина мені взагалі не повідомили. Коли я подзвонила до табору, мені сказали не телефонувати і не турбувати Віталіка, що він все одно не зможе зі мною говорити, що йому дуже погано», – повідомила мати дитини.

«На тілі хлопчика з'явився висип. Як мені потім сказали, ймовірно, це була алергічна реакція на медичний препарат. Однією з причин смерті назвали крововилив у шлунок», – розповіла мама померлого.

Нагадаємо, 6 грудня в місті Дрогобич на Львівщині з невідомих причин у лікарні померла 9-річна дівчинка, учениця однієї з місцевих шкіл.

comments powered by HyperComments