Мати вирішила заробити і продала свого дворічного сина

П'ятниця, 24 грудня 2010, 13:55
Мешканка Кіровоградської області, яку вже штрафували за халатне ставлення до власної дитини, продала свого дворічного сина за 10 тисяч гривень.
гроші

Співробітники кримінальної міліції в Кіровоградській області затримали 33-річну місцеву жительку, яка намагалася продати свого 2-річного сина. Про це Українським Новинам повідомив центр громадських зв'язків УМВС в області.

На початку грудня жінка збиралася влаштуватися на роботу. Роботодавцеві вона сказала, що готова віддати свою 2-річну дитину за 10 тис. гривень.

За кілька днів до домовленої угоди хлопчик застудився, тому мати була змушена звернутися в лікарню.

Однак, не дочекавшись остаточного одужання сина, жінка прямо з лікувальної установи зателефонувала «потрібним людям» і домовилася про негайну передачу дитини.

Дочекавшись автомобіля «покупця», вона сіла в салон, поклала на сидіння маленького сина, а сама взялася рахувати виручені гроші.

Отримавши готівку, жінка навіть не поцікавилася подальшою долею дитини.

Після угоди вона вийшла з машини і направилася в продуктовий магазин, де мала намір купити пляшку «Ром-Коли», але була затримана співробітниками міліції, які очікували на неї.

Грошові купюри виявилися міченими.

У момент затримання підозрювана лише поцікавилася в правоохоронців, чи потрапить вона за свій учинок у в'язницю і на який строк.

За цим фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 149 Кримінального кодексу (торгівля людьми, вчинена відносно неповнолітнього).

Дитина поміщена в лікарню, її здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, на початку жовтня міліція затримала жінку, яка намагалася продати свою дворічну дочку за 100 тис. грн. Відносно 28-річної «матері» порушено кримінальну справу, відповідно до якої затриманій загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments