Помічник депутата влаштував страшне ДТП на Харківщині (ФОТО)

Четвер, 20 січня 2011, 15:33
За кермом Porsche Cayenne, що пізно увечері 19 січня потрапила в ДТП під Ізюмом, перебував Юрій Штонда, помічник депутата О. Фельдмана.
дтп

Вчора на 610 кілометрі траси Харків-Довжанський, біля міста Ізюм, вчора близько 21:20 зіткнулися два автомобілі – Porsche Cayenne і Renault Duster. В аварії загинули 5 людей. За даними джерел ЗМІ, автомобіль Porsche Cayenne зареєстрований на сина народного депутата Олександра Фельдмана – Олександра Олександровича Фельдмана.

Як повідомляє прес-служба ДАІ України, водій автомобіля Porsche Cayenne не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де і зіткнувся з Renault. Відомо, що Porsche їхав з Ізюму до Харкова.

У результаті ДТП обидва водії і троє пасажирів автомобіля Renault загинули на місці. Зараз ведеться слідство.

Як вдалося з'ясувати журналістам, за кермом Porsche Cayenne знаходився 37-річний житель Харкова, водій (за іншими даними – помічник) сім'ї Фельдмана. У Renault перебували мешканці Артемівська та Артемівського району Донецької області – троє чоловіків (30-ти, 38 і 50 років) і 40-річна жінка. Хто був за кермом цієї машини – невідомо.

Як стало відомо Сегодня.ua, за кермом Porsche Cayenne, що потрапив у ДТП під Ізюмом сьогодні вночі, знаходився Юрій Штонда.

Джерела стверджують, що під час зіткнення на спідометрі Porsche була зафіксована швидкість понад 200 кілометрів. Зараз автомобілі знаходяться в Ізюмському райвідділі міліції, а тіла загиблих доставлені в місцевий морг.



Фото
прес-служби ДАІ України

comments powered by HyperComments